Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301

Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

CMP301

Nou

Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301

Mai multe detalii

409,00 RON

CMP301 este un dispozitiv specializat, de înaltă calitate și fiabilitate care a fost proiectat pentru a satisface cerințele și pentru a satisface cei mai exigenți utilizatori și entuziaști de cafea. Designul clasic îl face să se potrivească usor în orice spațiu de bucătărie.

UTILIZARE SIMPLA

CMP301 pregătește o cafea excelentă și aromată, folosind doar trei butoane cu comenzi LED, veți face o cafea ca în cele mai frumoase cafenele.

Experiența excelentă în cafea începe prin punerea în funcțiune a aparatului, turnarea cafelei macinate în cupa de presiune, montarea recipientului de presiune la filtrul de cafea și apoi apăsarea butonului "Prepararea cafelei". Stop vă permite să umpleți o ceașcă de cafea la orice dimensiune sau tarie aleasă de dumneavoastră. Apăsând din nou butonul "pregătirea cafelei" se va încheia procesul.

Această funcție vă permite să preparați cafeaua exact așa cum doriți.

Cu ajutorul funcției de spumare a laptelui puteți crea o spumă de lapte ideală și perfect  încălzită, toate acestea putând fi ușor realizate prin simpla atingere a unui singur buton și după scurt timp vă puteți bucura de spuma matasoasă.

PERFECT ESPRESSO

 

CMP301 este echipat cu două filtre pentru a vă pregăti unul sau două espresso. Preparatul espresso preparat conform regulilor stabilite de baristii cunoscuți la nivel mondial, conform espresso perfectă, trebuie preparat cu 7 g de cafea măcinată. În set sunt incluse două filtre, primul are o capacitate de 7g, iar al doilea 14g. Cu un rezervor mare de apă care poate inmagazina până la 1,6 l, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reumplerea apei în fiecare dimineață. Pompa italiană durabilă creează o presiune de până la 15 bari, datorită căreia vă puteți bucura de cafea la cele mai înalte standarde, ca și în cele mai frumoase cafenele.

TEMPERATURA PERFECTĂ

Sistemele de încălzire a apei utilizează un cazan pentru a menține o temperatură constantă a apei în timpul procesului de fabricare . Sistemul de control al temperaturii, care constă din două termostate, asigură temperatura ideală de preparare (95 ° C) și un flux eficient de abur pentru spumarea laptelui (130 ° C).

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Duză de spumare detașabilă și tava de scurgere sunt caracteristicile care vor reduce la minimum timpul petrecut pentru întreținerea și curățarea CMP301.

ECONOMIE DE ENERGIE

Soluțiile utilizate în construcția acestui aparat de cafea vă vor încarca mai puțin de facturile de energie electrică. Sistemul de încălzire cu apă de înaltă eficiență reduce semnificativ consumul de energie electrică. Puterea de 850W este suficientă pentru a menține parametrii ideali de operare. În plus, dacă uitați să dezactivați CMP301, după 15 minute de inactivitate, dispozitivul se oprește automat.

 

  •        Termostat dublu cu temperatura perfecta atat pentru espresso cat si pentru spuma de lapte
  •        Poate prepara 1 sau 2 cesti de espresso
  •        Functie de oprire pentru cantitatea optima de cafea
  •        Rezervor de apa transparent si demontabil cu capacitate de 1,6l
  •        Filtru dublu de otel inoxidabil pentru a imbunatati calitatea cafelei si a caimacului
  •        3 butoane cu indicatoare luminoase pentru a prepara usor cafea sau abur (pentru spuma de lapte)
  •        Protectie de siguranta impotriva supra incalzirii sau supra presurizarii
  •        Duza de spumare detasabila si tava de scurgere pentru o curatare usoara
  •        Tava durabila pentru cescute confectionata din otel inoxidabil care pre-incalzeste cescutele
  •        Functie de auto-oprire cand nu este folosit
  •        Sursa de alimentare: 220-240V~50Hz, power: 850W
  • Culoare Gri
  • Capacitate 1,6L
  • Putere 850W

Scrieţi o recenzie

Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301

Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301

Aparat ESPRESSO Blaupunkt CMP301

Scrieţi o recenzie

2 alte produse din aceeași categorie: