Blender de masa Blaupunkt TBG701

Blender de masa Blaupunkt TBG701 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

TBG701

Nou

Blender de masa Blaupunkt TBG701

Mai multe detalii

319,00 RON

Blenderul de masă este un dispozitiv de neînlocuit în fiecare bucătărie, o alegere perfectă pentru familiile cu copii mici, pentru fanii de mâncare sănătoși și entuziaștii pentru gătit. Blenderul de masă poate fi folosit pentru diverse operații culinare, cum ar fi amestecarea brânzei de vaci, prepararea cocktail-urilor nutritive, zdrobirea gheții și amestecarea supei cremoase. TGB701 este de neînlocuit în pregătirea meselor sănătoase pentru întreaga familie.

Dezvoltat de Blaupunkt, blenderul de masă TGB701 este un dispozitiv de calitate superioară, conceput special pentru a ajuta utilizatorii să pregătească mese delicioase și sănătoase, într-un mod simplu și rapid. Blenderele sunt ușor de utilizat și cu înaltă funcționalitate și versatilitatea, au câștigat o popularitate uriașă în rândul tuturor entuziaștilor pentru mancare sanatoasa. Este, de asemenea, instrumentul perfect pentru fiecare mamă care dorește să se asigure că mesele pregătite pentru copiii sunt echilibrate corespunzător și bogate în vitamine și substanțe nutritive. Alăturați-vă utilizatorilor mulțumiți și vedeți cât de folositor poate fi un blender în bucătărie.

ERGONOMICA ȘI COMFORT

TGB701 are o cană mare cu o capacitate totală de 1,5 l și este fabricată din sticlă cu rezistență termică ridicată, astfel încât să puteți amesteca băuturile și supele cu o temperatură de până la 90 ° C. Capacul cu o gaură de injecție mai mică permite utilizatorului să adauge ingrediente suplimentare în timpul funcționării. Motorul puternic de 800W oferă confort în timpul zdrobirii chiar și a fructelor tari, a legumelor și chiar a gheții. Lamele demontabile minimizează timpul necesar pentru curățarea dispozitivului și ajută la eliminarea tuturor tipurilor de stânga după utilizare.

Tehnologie de vârf

TBG701 poate funcționa în modul automat sau manual. De asemenea, are o viteză variabilă de rotație a lamelor și 3 programe automate realizate pentru utilizare specifică, de exemplu: zdrobirea cu gheață, producția de pâine și modul puls.

Lame de otel cu titan

Lamele din oțel inoxidabil extrem de durabile, din oțel inoxidabil, acoperite cu titan, nu au nici o problemă pentru a face față strivirii chiar și celor mai grele produse cum ar fi ciocolată sau gheață. Titanul este cunoscut pentru a avea o rezistență de până la 10 ori mai mare decât oțelul, astfel încât să puteți fi siguri că lamele rămân ascuțite și vor îndeplini cerințele timp  de mai mulți ani.

UNIVERSAL DESIGN

Oțelul și carcasa solidă cu accente negre reprezintă decorarea perfectă a oricărei bucătării moderne. Cutia de sticlă și alte elemente fabricate din plastic nu conțin bifenol A (BPA) dăunător. Cu picioarele cauciucate, anti-alunecare, TGB701 se lipesc ferm și nu se mișcă în timpul unei operații.

  •        Capacitatea recipientului de sticla: 1,5L
  •        Recipient de sticla termo-rezistent
  •        Operare manuala sau automata
  •        Viteza reglabila si 3 programe automate pentru zdrobire gheata smoothie si  intervale
  •        Design special cu lame cu 6 aripi
  •        Lame acoperite cu titaniu, de 10 ori mai puternice decat otelul
  •        Plastic de inalta calitate, fara BPA (Bisphenol A)
  •        Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 800W
  • Capacitate 1,5L
  • Material Carcasa Plastic
  • Putere 800W

Scrieţi o recenzie

Blender de masa Blaupunkt TBG701

Blender de masa Blaupunkt TBG701

Blender de masa Blaupunkt TBG701

Scrieţi o recenzie

10 alte produse din aceeași categorie: