CD player auto Sony CDX-G1201U

CD player auto Sony CDX-G1201U Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

CDX-G1201U

Nou

CD player auto Sony CDX-G1201U

Mai multe detalii

396,00 RON

Sony Corporation, companie infiintata in 1946, este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de electronice pentru casa si autoturisme, video, echipamente de comunicatii, console de jocuri video, precum si de produse care folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum sau cea profesionala.


Funcia EXTRA BASS™: adaugă forţă fiecărei linii de bas
Apăsaţi butonul EXTRA BASS™ pentru a adăuga putere la frecvenţe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Doar apăsaţi butonul pentru a activa modul şi pentru a vă bucura de un sunet dinamic.

Egalizator 10 benzi:Adaptaţi redarea audio la preferinţele dvs. graţie egalizatorului grafic cu 10 benzi. Mişcaţi glisoarele pentru a crea un mediu de sunet personal sau alegeţi din cele 10 moduri presetate. Noul mod karaoke reduce frecvenţa vocilor pentru ca dvs. să puteţi cânta alături de artiştii preferaţi când sunteţi la volan.

Port AOA 2.0:Mufa USB este compatibilă cu Android Open Accessory 2.0. Acest lucru înseamnă că sistemul va putea reda orice melodie pe care o puteţi asculta folosind aplicaţiile smartphone-ului dvs. Android Doar conectaţi telefonul la portul USB din partea din faţă şi folosiţi ecranul acestuia pentru a parcurge listele de redare.

CD player încorporat: vă oferă mai multe opţiuni de redare
Introduceţi orice compact disc pentru a asculta muzica din colecţia dvs. favorită.

Ecran LCD: cu aliniere verticală, pentru citire uşoară
Cu un unghi de vizualizare mai larg şi un contrast de până la cinci ori mai mare decât al unui ecran tradiţional, ecranul cu aliniere verticală permite întotdeauna o citire uşoară.

Compatibil FLAC:FLAC este un format de fişier care, spre deosebire de MP3, comprimă semnalul audio fără pierderi în ceea ce priveşte calitatea audio. Conectaţi un dispozitiv la portul USB din partea din faţă pentru a reda fişiere FLAC în toată splendoarea lor.

Intrare configurabilă pentru telecomanda de pe volan:
Doriţi să folosiţi comenzile de pe volan în loc să apăsaţi butoanele de pe receptor? Instalarea pe vehiculele compatibile este simplă, graţie intrării configurabile pentru telecomanda de pe volan.


Caracteristici:

Puterea de iesire:55W
Impedanta:4 ohmi
Citeste :CD,USB,AUX
Iluminare :portocaliu
Egalizator (nr. benzi): 10
Dimensiuni: 178 x 50 x 177 mm
Greutate: 1.2 Kg

  • Putere MAX 55 W
  • Impedanta 4 ohmi
  • Dimensiuni (WxHxD): 178 x 50 x 177 mm
  • Greutate (kg) 1.2 Kg
  • Iluminare portocaliu

Scrieţi o recenzie

CD player auto Sony CDX-G1201U

CD player auto Sony CDX-G1201U

CD player auto Sony CDX-G1201U

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: