Friteuza cu aer Blaupunkt AFD601

Friteuza cu aer Blaupunkt AFD01 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

AFD601

Nou

Friteuza cu aer Blaupunkt AFD01

Mai multe detalii

439,00 RON

AFD601 este o friteuza de aer multifuncțională de înaltă calitate, care vă ajută să vă pregătiți ușor și rapid chips-urile delicioase, care sunt crocante pe exterior și moi în interior.

Dispozitivul nostru are, de asemenea, multe funcții, se poate coace, gratar, prăji și incalzi. Toate aceste caracteristici fac friteuza dvs. asistent indispensabil în bucătărie în timp ce gătiti feluri de mâncare cu carne, pește sau legume.

MANCARE SANATOASA

Friteuzele cu aer sunt bine cunoscute pentru utilizarea foarte slabă a uleiului, datorită căruia puteți folosi mai puțin ulei decât prăjirea în mod tradițional sau în friteuza adâncă. Până în prezent, entuziaștii de cartofi prăjiți sau alimente prăjite trebuiau să se confrunte cu riscul de a fi nesănătoși cauzate de obiceiurile lor de gătit. Din păcate, de obicei, același ulei este folosit de mai multe ori, prin urmare, are un efect negativ asupra proprietăților sale. Această problemă poate fi îngropată în trecut datorită ADF601.

Folosind o cantitate foarte mică de ulei, sunteți sigur că reduceți efectele dăunătoare ale meselor preparate în AFD601 asupra sănătății dumneavoastră. În plus, friteuza de aer, în comparație cu dispozitivele convenționale de acest tip, emite mai puțin fum și mirosuri.

TEHNOLOGIA INOVATIVĂ

Aparatele AFD601 utilizează un vârtej de aer fierbinte, asigurând o încălzire uniformă a alimentelor. Camera de aluminiu și coșul din aparat nu sunt acoperite numai cu teflon, dar au și colaje neaderente de la DuPont, ceea ce garantează faptul că alimentele nu se mai vor lipi de suprafață, ceea ce face mult mai ușor de curățat și menținut.

DESIGN

Aspectul futurist al AFD601 este un lucru care îl face să iasă în evidență de modelele concurente. Designul  elegant, minimalist este o alegere perfecta pentru cunoscatori. Calitatea superioară și eficiența pe care dispozitivul le oferă îndeplinește toate cerințele impuse de cei mai exigenți utilizatori. Această friteuza va fi un element excelent pentru orice tip de bucătărie.

ERGONOMICA ȘI COMFORT

AFD601 are un afișaj LED mare, care arată temperatura și timpul de încălzire. Sub afișaj este panoul ușor de utilizat, unde puteți activa sau dezactiva unitatea, setați ora (maximum 1 oră), temperatura (150 până la 200 ° C) și modul de funcționare al friteuzei.

  •        Functii multiple: prajire, coacere, gratar, reincalzire Tehnologia vortex cu aer fierbinte permite prepararea uniforma a mancarii cu mai putina cantitate de grasime
  •        Cos de aluminiu (2,5l) si tigaie (4l) acoperita cu strat anti-aderent de Teflon®
  •        Reglarea temperaturii 150-200oC, temporizator 1h
  •        Display LCD cu parametrii de gatire
  •        Panou digital de comanda
  •        Face mai putin miros si fum decat friteuzele traditionale
  •        Separatorul de alimente permite prepararea a doua feluri in acelasi timp, cu rafturi pe inaltime pentru mai multe straturi de ingrediente
  •        Sursa de alimentare 220-240V~50/60Hz, putere: 1500W
  • Greutate (kg) 4,8Kg
  • Capacitate 2,5L
  • Putere 1500W

Scrieţi o recenzie

Friteuza cu aer Blaupunkt AFD601

Friteuza cu aer Blaupunkt AFD601

Friteuza cu aer Blaupunkt AFD01

Scrieţi o recenzie

2 alte produse din aceeași categorie: