Sandwich Maker SMS601

Sandwich Maker SMS601 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

SMP601

Nou

Sandwich Maker SMS601

Mai multe detalii

169,00 RON

Sandwich maker 3 in 1

SMS601 este un dispozitiv multifuncțional 3 in 1 recomandat pentru orice bucătărie. Cu ajutorul acestuia, puteți pregăti sandwich-uri prăjite, waffe și mâncăruri sănătoase, la grătar. Nu aveți nevoie de trei dispozitive separate, astfel încât să economisiți atât bani cât și spațiu în bucătărie.

Dispozitivul este echipat cu trei seturi de plăci de încălzire, acoperite cu material neaderent, fără PFOA nociv (acid perfluoroctanoic). Pentru a începe operația, montați un set adecvat de plăci, iar SMS601 se va schimba instantaneu în waffe, sandwich sau grătar electric, în funcție de ceea ce doriți să vă pregătiți pentru dvs. sau pentru cei dragi.

SIGURANȚĂ ȘI COMFORT

SMS601 are o structură fiabilă și picioare cauciucate anti-alunecare. Mecanismul eficient de distribuire a căldurii prin plăcile de încălzire asigură coacerea uniformă a vesela. Termostatul menține temperatura potrivită pentru coacere, astfel încât să puteți fi siguri că alimentele dvs. sunt coapte sau prăjite în condiții optime.

Carcasa SMS601 este izolată în mod corespunzător și nu se încălzește în timpul funcționării, deci este prietenoasă utilizatorilor mai tineri și mai puțin experimentați. Plăcile de încălzire sunt acoperite cu material non-stick de înaltă calitate, fără PFOA (acid perfluorooctanoic). Pentru cele mai bune rezultate la prăjire și siguranță, clema așezată pe mâner permite închiderea dispozitivului în timpul funcționării. Luminile indicatoare indică starea și disponibilitatea dispozitivului.

UNIVERSAL DESIGN

SMS601 are un design clasic, atemporal. Caracteristicile negre, lucioase și din oțel fac ca acest constructor de sandwich să completeze perfect  interiorul oricărei bucătării. Un avantaj suplimentar îl reprezintă ușurința de curățare și întreținere, care va fi apreciată de utilizatorii care se grăbesc.

3in1: seturi de placi pentru sandwich maker/vafe/grill
Placile de coacere sunt acoperite cu un strat anti-aderent
Stratul anti-aderent de inalta calitate nu contine PFOA (Acid Perfluorooctanoic)
Reglarea temperaturii se face automat prin termostat
Lumini indicatoare pentru statusul aparatului
Catarama cu clip pe maner
Carcasa ce se mentine rece la atingere
Element de incalzire eficient
Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 700W
  • Putere 700W

Scrieţi o recenzie

Sandwich Maker SMS601

Sandwich Maker SMS601

Sandwich Maker SMS601

Scrieţi o recenzie

5 alte produse din aceeași categorie: