Blender de masa Blaupunkt TBP401

Blender de masa Blaupunkt TBP401 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

TBP401

Nou

Blender de masa Blaupunkt TBP401

Mai multe detalii

149,00 RON

Mixerul personal este o alegere perfectă pentru persoanele active care apreciază, echilibrate corespunzător pline de mese nutriționale și se ocupă de sănătatea lor. Cană ar putea fi folosită ca un recipient pentru cocktailuri sănătoase și răcoritoare, care ar putea înlocui prânzul tradițional.

Doar adăugați fructele sau legumele preferate și apă sau iaurt pentru a vă bucura de o băutură nutritiva pe care o puteți lua oriunde cu dumneavoastră. Mixerul TBP401 de Blaupunkt este un dispozitiv de înaltă calitate, destinat în special persoanelor active care au grijă de calitatea produselor alimentare. Designul simplu, elegant, dimensiunile compacte și performanțele ridicate sunt caracteristicile care vor satisface chiar și cei mai exigenți utilizatori.

ERGONOMICA ȘI COMFORT

Setul include două borcane din material tritan care au 0,4l și 0,6l. Datorită capacelor incluse, borcanele pot fi folosite ca recipiente în care puteți lua cocktail-ul pentru a vă antrena sau oriunde altundeva, lăsați doar legumele sau fructele tăiate în recipient, apăsați un buton și, după un timp, vă puteți bucura de o băutură sănătoasă. Pentru a vă menține temperatura scăzută la băutură, puteți folosi un stick special care este inclus în setul nostru.

ÎNCĂLZIRE SĂNĂTOASA

Cu TBP401 poti fi sigur ca sucurile si cocktailurile preparate pastreaza maximul de  vitamine si alti nutrienti valorosi. Lamele special proiectate cu patru aripi oferă cea mai bună performanță în tocare și împiedică risipa inutilă a produselor.

UNIVERSAL DESIGN

Carcasa elegantă, albă, cu accente verzi va fi decorarea perfectă pentru orice bucătărie. Dimensiunile compacte ale TBP401 fac acest dispozitiv o alegere excelentă, în special dacă spațiul dvs. de bucătărie este limitat. Structura bine concepută simplifică procesul de curățare și întreținere, dispozitivul nostru garantează, de asemenea, că toate lucrările se fac în liniște. Toate elementele mixerului nu conțin bifenol A (BPA) nociv, astfel că utilizatorul este sigur că sucurile preparate sunt mereu proaspete, sănătoase și pline de hrană nutritivă.

  •        Set de doua recipiente tritan de 0,6l si 0,4l
  •        Capace potrivite pentru cele doua recipiente
  •        Lame cu 4 aripi pentru performanta maxima
  •        Buton comod pentru o operare usoara
  •        Plastic de inalta calitate, fara BPA (Bisphenol A)
  •        Element (stick) de racire
  •        Sursa de alimentare:220-240V~50/60Hz,putere: 300W
  • Capacitate 0,6L si 0,4L
  • Material Carcasa Plastic
  • Putere 300W

Scrieţi o recenzie

Blender de masa Blaupunkt TBP401

Blender de masa Blaupunkt TBP401

Blender de masa Blaupunkt TBP401

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: