Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501

Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

FPS501

Nou

Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501

Mai multe detalii

169,00 RON

Razatoarea pentru legume FPS501 este un dispozitiv multifuncțional care pregătește mesele dvs. rapid, convenabil și, astfel, plăcut. Va fi foarte apreciat de cei carora le place să mănânce sănătos, precum și de cei care pregătesc zilnic un număr mare de porții pentru cei dragi.

CALITATE ȘI FUNCȚIONALITATE

Feliatorul FPS501 este echipat cu lame din oțel inoxidabil și motor cu putere maximă de 200W. Cu o astfel de putere, dispozitivul poate înlocui complet o razatoare de legume, precum și un cuțit de bucătărie obișnuit. Cu cinci răzătoare, puteți tăia legumele, atât în felii subțiri și mai groaserazui fin sau grosier și amesteca bine.

Pregătirea meselor nu ar fi o datorie neplăcută, dar cu FPS501 ea poate deveni pasiunea ta. Dacă doriți să faceți o petrecere și sunteți obligați să gătiți pentru grupuri mai mari de oaspeți, utilizarea mașinii noastre va face cu siguranță munca Dvs.mult mai ușoară. Mâncărurile sunt pregătite să servească la ritm rapid. Ușurința de utilizare prin simpla apăsare a butonului de comandă și montarea intuitivă a razatoarelor.

DESIGN UNIVERSAL

Gospodina moderna isi indreapta atentia nu numai asupra functionalitatii dispozitivelor, ci si a materialelor de cea mai buna calitate folosite, dar si a culorii, astfel incat totul sa se prezinte foarte frumos. Toate aceste cerințe sunt îndeplinite cu FPS501. Carcasa din oțel este imbinata cu elemente de culoare albă, fabricate din materiale plastice de cea mai bună calitate, fără Bisfenol A (fără BPA).

  •        Lame confectionate din otel inoxidabil
  •        Confectionat din otel inoxidabil
  •        Puterea maxima a motorului: 200W
  •        Buton de porninre mare si confortabil
  •        Multiple functii:razuire fina, razuire mare, feliere subtire, feliere groasa
  •        Capacitate de depozitare a accesoriilor
  •        Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 150W
  • Material Carcasa Otel
  • Putere 200W

Scrieţi o recenzie

Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501

Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501

Razatoare/Feliator Blaupunkt FPS501

Scrieţi o recenzie

1 alte produse din aceeași categorie: