Storcator fructe Blaupunkt EJE801

Storcator fructe Blaupunkt EJE801 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

EJE801

Nou

Storcator fructe Blaupunkt EJE801

Mai multe detalii

589,00 RON

EJE801 este un extractor de suc de înaltă calitate conceput pentru utilizatorii care apreciază zilnic sucurile sănătoase pline de hrană nutrițională.

Storcator și blender  de masă vă oferă un rezervor de 1,8 l, care vă permite să preparați o gamă largă de sucuri și cocktail-uri și este foarte popular în acest moment printre iubitorii de smoothie.

Lama cu șase laturi poate zdrobi gheața de fiecare dată când doriți să pregătiți o băutură răcoritoare într-o zi fierbinte.

Foarte rar, printre sucuri de uz casnic, tubul de alimentare cu lățimea de 85 mm, vă va permite să preparați o băutură chiar din fructe mari, pentru a economisi timp pentru a le tăia. EJE801 este prevăzut cu unul dintre cele mai silențioase motoare disponibile pe piață (zgomotul nu depășește 85dB) cu puterea de 1200W. Echipat cu o sită din oțel inoxidabil și lame centrale care îi permite să pregătească sucul din 82% din produsele folosite.

Cu cinci viteze de operare, îl puteți folosi atât pentru fructele moi, cât și pentru fructele tari pentru a pregăti sucul exact așa cum doriți. Selectând prima viteză, puteți prepara sucul din fructele moi preferate cum ar fi coacăze, zmeură sau căpșuni. A doua viteză este făcută special pentru acei utilizatori care preferă citricele. A treia viteză este pentru persoanele care doresc să obțină un suc limpede, de exemplu de ananas, de mere și de iubitori de pere. Cea de-a cincea viteză este creată pentru cei care pregătesc sucuri din legume greu de amestecat ca morcovii sau sfeclă.

Containerul de celuloză poate rezista până la 2 l, deci nu este necesar să fie golit în timpul preparării sucului. Sucul proaspăt se duce direct într-un recipient  transparent, realizat din material de calitate, care face  vizibilă cantitatea de suc produs, cu o capacitate totală de 1 l. Datorită sistemului anti-picurare nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vărsarea pe masa de bucătărie.

Curățarea EJE801 este la fel de plăcută ca și utilizarea, iar toate elementele detașabile pot fi pur și simplu spălate în mașina de spălat vase.

EJE801 este fabricat din amestec de oțel inoxidabil și plastic care este folosit în colectorul de filtre și sucuri, toate părțile din plastic nu conțin bifenol-A nociv (BPA). Structura confortabilă și cele mai înalte componente utilizate pentru a produce EJE801 vă vor oferi o mașină care va dura mulți ani și vă va oferi sucuri sănătoase.

Motor DC puternic, silentios si eficient
Extrage cu pana la 82% sucul din fructe
Cinci viteze de rotatie pentru fructe si legume moi sau dure
Control electronic cu display LCD
Recipient de colectare a sucului cu capacitate de 1l siresturilor cu capacitate de 2l
Colector suc, filtru, tub de alimentare din otel inoxidabil
Usor de curatat (elementele detasabile pot fi spalate la masina de spalat vase)
Functie anti-picurare
Set blender atasat cu  borcan de 1.8L, lama cu 6 aripi
Plastic de inalta calitate, fara BPA (Bisphenol A)
Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 1200W
  • Capacitate 2L
  • Material Carcasa Otel
  • Putere 1200W

Scrieţi o recenzie

Storcator fructe Blaupunkt EJE801

Storcator fructe Blaupunkt EJE801

Storcator fructe Blaupunkt EJE801

Scrieţi o recenzie

5 alte produse din aceeași categorie: