Gratar electric Blaupunkt GRS701

Gratar Blaupunkt GRS701 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

GRS701

Nou

Gratar electric Blaupunkt GRS701

Mai multe detalii

289,00 RON

GRS701 este un grătar electric de înaltă calitate, care vă poate găti mâncărurile preferate pe tot parcursul anului, indiferent de vremea exterioară. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază gustul mâncărurilor la grătar și caută o modalitate ușoară de a frige toate felurile de carne, sandvișuri și gustări care sunt perfecte pentru orice ocazie.

TEHNOLOGIE MODERNA

Placa încălzită cu dimensiunile de 23 x 34 cm a fost acoperită cu un strat special de material neaderent, care nu conține PFOA nociv (acid perfluoroctanoic). Chiar și rumenirea este asigurată de un sistem cu capac care se deplasează, ajustabil la dimensiunile produselor la grătar, de asemenea și pentru bucati mai mari sau mai neregulate.

SISTEM DE DESCHIDERE

Capacul poate fi mutat în sus și în jos la 180 °, ceea ce mărește în mod semnificativ varietatea de produse care pot fi preparate la grătar folosind aparatul nostru. Prăjește mai multe porții în acel moment, GRS701 poate fi folosit și ca grătar deschis. Mecanismul balamalei are funcție de blocare, astfel încât blocarea împiedică deschiderea nedorită a grătarului atunci când nu este utilizată.

PREGĂTIREA SANATOASA A CARNII

Vasele preparate cu grătare electrice sunt ideale pentru pasionații de o dietă sănătoasă. Placa încălzită și stratul de acoperire anti-adeziv permite gratarului să gătească cu o cantitate minimă de grăsime, care reduce numărul de calorii din alimente. Excesul de ulei și sucuri vor fi colectate într-o tavă specială. În plus, mâncarea preparată cu GRS701 nu conține si alte substanțe, spre deosebire de grătarul de cărbune, ceea ce face ca grătarul nostru să fie un partener perfect pentru o alimentație sănătoasă.

ERGONOMIE ȘI COMFORT

Puteți ajusta temperatura de prăjire prin utilizarea butonului accesat cu ușurință, iar cele două lămpi indicatoare informează despre starea aparatului. Plăcile de gratar detașabile vă vor ajuta să vă mențineți curat și să vă ușurați întreținerea echipamentului. Mânerul este fabricat din material rezistent la căldură, care mărește nivelul de siguranță. GRS701 este echipat cu plăci de încălzire detașabile solide în loc de rețea, reziduul de ulei nu picură pe elementul de încălzire, ceea ce îl face ușor de curățat.

UNIVERSAL DESIGN

Corpul elegant din oțel inoxidabil va fi decorarea perfectă a oricărei bucătării. Datorită dimensiunilor mici, care nu ocupă mult spațiu în cameră și vă permit să vă luați grătarul într-o călătorie și să vă bucurați de gustul delicios al alimentelor la grătar ori de câte ori doriți.

  •        Placi groase, detasabile, acoperite cu un strat anti-aderent ce nu contine PFOA (Acid Perfluorooctanoic)
  •        Placi de incalzire canelate (23x34 cm)
  •        Control de reglare al temperaturii
  •        Maner ce se mentine rece la atingere
  •        Carcasa din otel inoxidabil
  •        Balama plutitoare ce se ajusteaza la orice grosime de felie de paine, carne sau gustare
  •        Poate functiona ca un gratar deschis (distem de deschidere  de 180 de grade cu blocarea capacului)
  •        Tava de scurgere pentru a colecta uleiul
  •        Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 2000W
  • Material Carcasa Otel
  • Putere 2000W

Scrieţi o recenzie

Gratar electric Blaupunkt GRS701

Gratar electric Blaupunkt GRS701

Gratar electric Blaupunkt GRS701

Scrieţi o recenzie

5 alte produse din aceeași categorie: