Termeni si conditii de utilizare

 

Vuum.ro este un magazin virtual, dar orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat si din unul dintre magazinele Tornado. Va rugam sa cititi cu atentie “Teremenii si conditiile” noastre! Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor www.vuum.ro inseamna acceptarea termenilor si conditiilor impuse de acest site.

 

Conditii generale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a va oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

Informatiile si datele pe care le-ati furnizat despre o alta persoana, atunci cand ati facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a va contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.

Toate produsele comercializate sunt 100% originale

vuum.ro este distribuitor oficial al marcilor comercializate. Acest lucru garanteaza originalitatea produselor noastre. Deasemenea, toate produsele beneficiaza de garantie.

Atunci cand un produs nu mai este pe stoc

In general produsele care au disparut din stoc vor fi aduse in maxim cateva zile. Se poate intampla sa existe anumite produse care dispar din oferta noastra, dar pentru care cererea sa fie foarte mare si ele sa reapara pe site.

Conditii de livrare

Comanda va fi trimisa la adresa indicata, prin curierul rapid sau Posta Romana.

Taxele de transport sunt suportate de catre client, dar noi incercam ca prin contractele pe care le incheiem, aceste taxe sa fie cat mai mici. In mod exceptional comenzile care depasesc suma de 500 lei sunt expediate pe cheltuiala vuum.ro.

Pentru produsele marca Blaupunkt,Focal,MTX transportul este gratuit indiferent de pretul acestora.

Alte considerente

Noi ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul clientului. De asemenea toate masurile produselor sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati.

Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta.vuum.ro isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor clientului sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel. Fara nici o notificare prealabila, vuum.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Preturile afisate nu contin taxele de transport.
Comenzile facute pana la ora 15, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare. Termenul de livrare final depinde de modul de livrare ales.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. vuum.ro va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment vuum.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Ocazii

Toate produsele prezente in categoria ocazii sunt produse aflate in perioada de garantie dar care au ambalajele deteriorate/lipsa sau au fost instalate pe panouri demo.

Aceste produse pot fi deasemenea absolut noi si cu ambalajele in perfecta stare dar sunt din colectii mai vechi ale respectivului producator.

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea vuum.ro si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul vuum.ro, este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website.

Vuum.ro nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. vuum.ro nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca vuum.ro sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

In cazul unor eventuale conflicte intre vuum.ro si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Pentru orice detalii, nu ezita sa ne contactezi!