Aparat espresso Blaupunkt CMP401RD

Aparat espresso Blaupunkt CMP401RD Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

CMP401RD

Nou

Aparat espresso Blaupunkt 401RD

Mai multe detalii

499,00 RON

CMP401RD este un dispozitiv de înaltă calitate care a fost proiectat pentru a satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori și entuziaști de cafea. Dimensiunea redusă și designul elegant îl fac ușor să se potrivească în fiecare spațiu de bucătărie.

SIMPLITATEA UTILIZĂRII

Pregătirea cafelei excelente și aromate cu CMP401RD este unul dintre cele mai ușoare lucruri și, folosind doar patru butoane, veți face o cafea la fel de perfectă ca în cea mai bună cafenea. Procedeul de preparare a cafelei începe prin simpla pornire a dispozitivului, turnarea cafelei macinate sau a capsulei de cafea în cupa de presiune și montarea acesteia pe filtrul de cafea. În cele din urmă, trebuie doar să apăsați butonul "Prepararea cafelei" sau "Pregătirea a două cafele" dacă doriți să faceți cafea pentru doi. Stop vă permite să umpleți o ceașcă de cafea la orice dimensiune sau tarie aleasă de dumneavoastră. Apăsând din nou butonul "pregătirea cafelei" se va încheia procesul.

Cu ajutorul funcției de spumare a laptelui puteți crea o spumă de lapte ideală, perfect încălzită și toate acestea pot fi ușor realizate prin simpla atingere a unui singur buton și după un timp vă puteți bucura de spuma matasoasă.

PERFECT ESPRESSO

CMP401RD este echipat cu trei filtre pentru a vă pregăti unul sau două esprese. Preparatul espresso preparat conform regulilor stabilite de binecunoscutele baristas, conform rețetei sale, espresso, trebuie preparat cu 7 g de cafea măcinată. În set sunt incluse două filtre, primul cu o capacitate de 7g și cel de-al doilea 14g.

Mașina are și un filtru de capsula(pod). Prepararea cafelei în acest fel are avantaje, puteți folosi capsule cu cafea instant, espresso zilnic are acelasi gust și aroma perfecte zi de zi, in plus capsulele de  cafea vă ajută să curățați filtrul de cafea, pur și simplu aruncați podul folosit si clătiți filtrul.

Cu un rezervor de apă mare care poate inmagazina până la 1,2 l, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reumplerea apei în fiecare dimineață. Pompa italiană durabilă creează o presiune de până la 15 bari, datorită căreia vă puteți bucura de cafea la cele mai înalte standarde, ca și în cele mai frumoase cafenele.

 

 

TEMPERATURA PERFECTĂ

Sistemele de încălzire a apei utilizează un boiler pentru a menține o temperatură constantă a apei în timpul procesului de fabricare a berii. Sistemul de control al temperaturii, care constă din două termostate, asigură temperatura ideală de preparare (95 ° C) și un debit eficient de abur pentru spumarea laptelui (130 ° C).

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Duză de spumare detașabilă și tava de scurgere sunt caracteristicile care vă vor minimiza timpul petrecut pentru întreținerea și curățarea CMP401RD.

ECONOMIE DE ENERGIE

Soluțiile folosite pentru a construi acest aparat de cafea va vor face mai puțin îngrijorat de facturile de electricitate. Sistemul de încălzire de înaltă eficiență reduce semnificativ consumul de energie electrică. Puterea de 850W este suficientă pentru a menține parametrii ideali de operare. În plus, dacă uitați să dezactivați CMP401RD, după 15 minute de inactivitate, dispozitivul se oprește automat.

  •        Termostat dublu cu temperatura perfecta atat pentru espresso cat si pentru spuma de lapte
  •        Poate prepara 1 sau 2 cesti de espresso
  •        Compatibil cu tablete tip ESE (Easy Serving Espresso)
  •        Functie de oprire pentru cantitatea optima de cafea
  •        Rezervor de apa transparent capacitate de 1,2l
  •        Filtru dublu de otel inoxidabil pentru a imbunatati calitatea cafelei si a caimacului
  •        4 butoane cu indicatoare luminoase pentru a prepara usor cafea sau abur (pentru spuma de lapte)
  •        Protectie de siguranta impotriva supra incalzirii sau supra presurizarii
  •        Duza de spumare detasabila si tava de scurgere pentru o curatare usoara
  •        Tava durabila pentru cescute confectionata din otel inoxidabil care pre-incalzeste cescutele
  •        Functie de auto-oprire cand nu este folosit
  •        Sursa de alimentare: 220-240V~50Hz, power: 850W
  • Culoare Rosu
  • Capacitate 1,2L
  • Putere 850W

Scrieţi o recenzie

Aparat espresso Blaupunkt CMP401RD

Aparat espresso Blaupunkt CMP401RD

Aparat espresso Blaupunkt 401RD

Scrieţi o recenzie

2 alte produse din aceeași categorie: