Masina de tuns Blaupunkt HCC401

Masina de tuns Blaupunkt HCC401 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

HCC401

Nou

Masina de tuns Blaupunkt HCC401

Mai multe detalii

99,00 RON

Blaupunkt este unul dintre cei mai vechi producatori de electronice din lume,incepandu-si activitatea in anul 1920.Fiind recunoscut ca simbol al calitatii germane in industria electronica ,brandul Blaupunkt s-a facut remarcat in special datorita electronicelor auto fabricate.
Blaupunkt a fost de-a lungul timpului furnizor de unitati centrale si difuzoare pentru marea majoritate a producatorilor auto.


Mașina de tuns HCC401 este o alegere perfectă pentru fiecare bărbat care caută calitate înaltă si funcționalitate.Cu o constructie solida,compact,si combinatie de culori albastră și neagra, va atrage atenția tuturor utilizatorilor.

Echipat cu o bateria reîncărcabilă, dispozitivul este ușor de utilizat și nu necesită conectarea în timpul utilizării,autonomia fiind de 50 minute de functionare constantă. HCC401 poate fi utilizat imediat și bateria nu necesită formatare, fără a avea un efect negativ asupra duratei de viață a bateriei, este nevoie de numai 8 ore pentru a se încărca complet. Designul asigură o îndepărtare ușoară a lamelor, ceea ce reduce timpul necesar pentru întreținere la un nivel minim.

Lamele modelului HCC401 sunt fabricate din ceramică. Acest material se caracterizează prin rezistență ridicată și rezistență la abraziune. În plus, este în întregime rezistent la coroziune și inert chimic și, prin urmare, este un material ideal pentru lamă, extindându-și în mod substanțial durata de viață și eficiența tăierii în comparație cu alte materiale.


Capacul cu reglare a lungimii (3-24mm) combinat cu ulei de lubrifiere cu lamă, perie și pieptene incluse în set vă va permite să creați tunsoarea mult dorita.
Construcția solidă facilitează prinderea dispozitivului și nu provoacă oboseală chiar și în timpul utilizării îndelungate a aparatului de tuns.

Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.


Caracteristici:

•Tip acumulator:NiMH fara efect de memorie
•Timp incarcare: 90 minute
•Timp maxim de folosire: 50 minute
•Tip lame :ceramice
•Functionare fara fir
•Clasa impermeabila:IPX4

  • Accesorii ulei de lubrifiere pe lama, perie,pieptene
  • Culoare Albastru/negru

Scrieţi o recenzie

Masina de tuns Blaupunkt HCC401

Masina de tuns Blaupunkt HCC401

Masina de tuns Blaupunkt HCC401

Scrieţi o recenzie

8 alte produse din aceeași categorie: