Storcator fructew Blaupunkt EJE501

Storcator fructew Blaupunkt EJE501 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

EJE501

Nou

Storcator fructew Blaupunkt EJE501

Mai multe detalii

359,00 RON

RAMAI SANATOS

Proiectat de Blaupunkt extractorul de suc EJE501, dispozitiv de înaltă calitate, transformă rapid fructele și legumele într-un suc delicios și plin de vitamine. Băuturile preparate cu extractorul nostru de suc nu pot fi comparate cu sucurile disponibile în magazine, de asemenea sucurile preparate cu extractor sunt mai sănătoase și mai pline de nutrienți.

Funcționalitate remarcabilă

Tubul larg de alimentare (75 mm) vă permite să preparați băuturi chiar din fructe mari, pentru a economisi timpul necesar pentru taiere. Motor de înaltă performanță cu putere maximă de 1300 W (putere nominală de 800 W), realizat din sită de oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu o lamă centrică care vă permite să preparați sucul din 78% din produsele utilizate. Sucul este presat prin sita din microgrid, această caracteristică asigură faptul că sucul este bine separat de celuloză și de pulpa.

Storcatorul de fructe are două viteze de operare, puteți folosi fiecare dintre ele pentru fructe moi și tari sau legume pentru a pregăti sucul exact așa cum vă place. Containerul de pulpă poate inmagazina până la 2 l, deci nu trebuie golit în timpul preparării sucului. Sucul proaspăt se duce direct într-un recipient  transparent, realizat din materiale de calitate, care arată cantitatea vizibilă de suc produs, cu o capacitate totală de 1 l. Când recipientul este plin, acesta poate fi ușor deconectat și puteți să-i turnați conținutul în pahar. Datorită sistemului anti-picurare nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vărsarea pe masa de bucătărie.

Curățare ușoară

Producătorul nostru de sucuri, nu numai că se folosește, ci devine o plăcere pură,  și curățarea devine o sarcină foarte simplă și rapidă, de asemenea, toate elementele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

EJE501 este fabricat dintr-un amestec de elemente din oțel inoxidabil și plastic, care nu conține bifenol-A (BPA) dăunător, structura sa fiabilă și componentele de înaltă calitate utilizate vă vor permite să vă bucurați de EJE501 de foarte mult timp și vă oferă sucuri nutritive și fără conservanți pentru tine și întreaga ta familie.

Motor eficient cu o putere de pana la 1300W
Extrage cu pana la 78% sucul din fructe
Doua viteze de rotatie pentru fructe si legume moi sau dure
Recipient de colectare a sucului cu capacitate de 1l siresturilor cu capacitate de 2l
Confectionat din otel inoxidabil
Usor de curatat (elementele detasabile pot fi spalate la masina de spalat vase)
Functie anti-picurare
Plastic de inalta calitate, fara BPA (Bisphenol A)
Sursa de alimentare: 220-240V~50/60Hz, putere: 800W
  • Capacitate 2L
  • Material Carcasa Otel
  • Putere 800W

Scrieţi o recenzie

Storcator fructew Blaupunkt EJE501

Storcator fructew Blaupunkt EJE501

Storcator fructew Blaupunkt EJE501

Scrieţi o recenzie

5 alte produse din aceeași categorie: