Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

SSb501

Nou

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501

Mai multe detalii

369,00 RON

Hainele îmbrăcate și călcate sunt esențiale în timpul unei impresii bune, iar fierul de calcat poate fi găsit în aproape fiecare casă. În ultimii ani, vedem un număr tot mai mare de stații de aburi, care au o responsabilitate pentru călcarea eficientă, chiar și cu țesături foarte șifonate. După ce au fost făcute numai pentru croitori și designeri de modă, au fost introduse cu succes în gospodării, făcând călcarea devine mai rapidă, mai puțin obositoare și, mai presus de toate, mai eficientă. Blaupunkt a dezvoltat stația de abur SSB501 pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți clienți.

Funcționalitate remarcabilă

Dispozitivul nostru generează (100g / min) abur, într-un container special, care mai târziu este transferat în duze ascunse care sunt plasate pe placa sa. Aburul care iese din placă cu o presiune de 3.5Ba garantează o îndreptare perfectă și netezirea materialului. Procesul de călcare, cu generatorul de abur, se bazează pe puterea de abur, nu pe greutatea și temperatura fierului, astfel încât țesătura va arăta ca fiind nouă. Cantitatea de abur generat și temperatura plăcii pot fi ajustate cu ușurință prin utilizarea pur și simplu a butoanelor plasate pe partea superioară a fierului. Indicatorul de presiune a aburului arată când dispozitivul este pregătit pentru funcționare.

TALPA CERAMICA

Ceramica datorită caracteristicilor sale este cel mai bun material pentru a fi utilizat în dispozitivele care sunt expuse frecvent la temperaturi ridicate. Placa ceramică asigură o mișcare ușoară pe țesături, ceea ce sporește confortul călcatului, este, de asemenea, foarte rezistenta la zgârieturi și nu atrage murdăria.

USOR DE FOLOSIT

Rezervorul de apă  poate conține până la 1,2 l de apă, ceea ce asigură un timp de lucru prelungit, fără a fi necesară reumplerea. Cablul lung permite amplasarea stației de bază lângă placa de călcat. Blocarea declanșatorului păstrează un flux continuu fără a fi nevoie să apăsați un buton.

Vedeți cât de benefic este să schimbați fierul clasic cu generatorul de abur. Călcarea va înceta să fie o corvoadă și hainele dvs. vor fi netede și proaspete pentru o lungă perioadă de timp. SSB501 este fabricat din materiale de înaltă calitate, iar designul său universal, maro-gri, cu un design clasic, va fi perfect adăugat fiecărui spațiu al casei.

  •        Putere mare: 2200 W
  •        Putere abur: max 100g/minut
  •        Presiunea aburului: 3,5 bari
  •        Talpa ceramica  a fierului
  •        Termostat de control ajustabil pentru temperatura talpii
  •        Control variatie abur
  •        Protectie la supra incalzire, indicator luminos
  •        Capacitatea rezervorului de apa: 1,2l
  •        Contor de presiune pentru un control mai bun al performantei
  • Capacitate rezervor 1,2L
  • Putere 2200W
  • putere abur max 100g/minut

Scrieţi o recenzie

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB501

Scrieţi o recenzie

6 alte produse din aceeași categorie: