Cele mai cumpărate

Aveţi întrebări?


vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801 Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

SSB801

Nou

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801

Mai multe detalii

679,00 RON

Hainele îmbrăcate și călcate sunt esențiale în timpul unei impresii bune, iar fierul poate fi găsit în aproape fiecare casă. În ultimii ani, am văzut un număr tot mai mare de stații de aburi, care au o responsabilitate pentru călcarea eficientă, chiar și cu țesături foarte șifonate. După ce au fost făcute numai de croitori și designeri de modă, au fost introduși cu succes în gospodării, făcând călcarea devine mai rapidă, mai puțin obositoare și, mai presus de toate, mai eficientă. Blaupunkt a dezvoltat stația de abur SSB801 pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți clienți.

Funcționalitate remarcabilă

Dispozitivul nostru generează (120g / min) abur, într-un container special, care mai târziu este transferat în duze ascunse care sunt plasate în placa sa. Aburul care iese din placa cu o presiune de 4Ba, garantează îndreptarea perfectă și netezirea materialului. Procesul de călcare cu generatorul de abur se bazează pe abur, nu pe greutatea și temperatura fierului, astfel încât materialul va arăta ca nou. Cantitatea de abur generat și temperatura plăcii pot fi ajustate cu ușurință prin utilizarea pur și simplu a butonului plasat pe partea superioară a fierului.

CERAMIC PLATE

Ceramica datorită caracteristicilor sale este cel mai bun material pentru a fi utilizat în dispozitivele care sunt expuse frecvent la temperaturi ridicate. Placa ceramică asigură o mișcare ușoară pe țesături, ceea ce sporește confortul călcatului, este, de asemenea, foarte rezistenta la zgârieturi și nu atrage murdăria.

CONVENIENCE IN USE

Rezervorul de apă poate menține până la 1 l de apă, ceea ce asigură un timp de lucru lung, fără a fi necesară reumplerea acestuia. Dacă este necesar, rezervorul poate fi reumplut în timpul utilizării. Cablul lung permite amplasarea stației de bază lângă placa de călcat. Blocarea declanșatorului păstrează un flux continuu fără a fi nevoie să apăsați un buton. Apa din rezervor este curățată de filtrele anti-calciu înlocuibile.

Vedeți cât de importanta este schimbarea fierului de calcat clasic cu generatorul de abur. Călcarea va înceta să fie o corvoadă și hainele dvs. vor fi netede și proaspete pentru o lungă perioadă de timp. Modelul SSB801 este fabricat din materiale de înaltă calitate și designul său universal alb-albastru, cu o formă clasică, este perfect pentru un utilizator.

 •        Putere mare: 2200 W
 •        Putere abur: max 120g/minut
 •        Presiunea aburului: 4,5 bari
 •        Operare cu o atingere (panou de control digital)
 •        Talpa ceramica  a fierului
 •        Termostat de control ajustabil pentru temperatura talpii
 •        Control variatie abur
 •        Protectie la supra incalzire, indicator luminos
 •        Capacitatea rezervorului de apa: 1l, usor de re-umplut in timpul folosirii
 •        Functie de auto-oprire
 •        Filtru de apa inlocuibil
 • Capacitate rezervor 1L
 • Putere 2200W
 • putere abur max 120/minut

Scrieţi o recenzie

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801

Statie de calcat cu abur Blaupunkt SSB801

Scrieţi o recenzie

6 alte produse din aceeași categorie: