Player auto JVC KD-R971BT

Player auto JVC KD-R971BT Mărește

Aveţi întrebări?

vuum vuum_ro Yahoo Status

Tel: 0758.984.100 021.337.1118 comenzi@vuum.ro

Nou

JVC KD-R971BT - Receptor CD 1DIN; USB Bluetooth incorporat Aplicatii Android Control bidirectional iPhone/iPod Iluminare variabila 3 zone 32 culori

Mai multe detalii

729,00 RON

Mai mult confort prin Aplicatii Android™
Modul Audio (prin USB) permite conectarea smartphone-ului sau a tabletei Android™ la receptor prin USB pentru a asculta muzica in regim „plug and play”.
Modul Automat (prin USB) ofera functii imbunatatite, inclusiv Folder Sus/Jos si Cautare artist/album/melodie. Modul Automat poate fi accesat instaland aplicatia JVC Music Play disponibila in Google Play.
JVC Smart Music Control (prin Bluetooth®) permite folosirea telefonului Android™ ca telecomanda: puteti sa schimbati melodia sau volumul cu o simpla glisare pe telefon. Puteti avea playlist-uri adpatate la starea de spirit prin functia Mood Blender.

Control total iPod/iPhone prin USB
Puteti opera cu usurinta toate comenzile fie din iPod/iPhone, fie din unitatea centrala. Mai mult, informatiile referitoare la melodie sunt afisate pe ambele ecrane.

Bluetooth®
Pe langa transferul agendei telefonice, apelarea cu mainile libere prin Voice HD, radio prin internet si muzica din telefon, puteti accesa chiar si asistentul personal cu activare vocala „Siri”, fara a va lua mainile de pe volan si ochii de la drum.

Muzica nelimitata si autonomie mai mare
Pe langa redarea melodiilor, portul USB 1.5A furnizeaza energie pentru incarcarea smartphone-ului.

Calitatea sunetului de la JVC
K2 tehnology: este o tehnologie inovatoare JVC care permite reproducerea sunetului original prin extinderea frecventei si a bit rate-ului. Tehnologia K2 este compatibila cu toate sursele de stocare.
Sound lift: este o funtie care presupune manipularea inaltimii sunetului emis de difuzoare prin ajustarea frecventelor de sunet.
Sound response: accentueaza frecventele joase care pot fi pierdute in timpul conversiei la MP3 sau WMA.
Space enhancement: este o tehnologie ce permite imbunatatirea acusticii in masina. Utilizatorul seteaza dimensinule masinii iar unitatea ajusteaza sunetul pentru o claritatea mai buna.
EQ cu 8 presetari. Avand de ales dintre 8 presetari, este usor sa creati sunetul dorit.

Greutate 1.1kg
Dimensiuni de instalare 182 x 53 x 158mm
Incarcare baterie
Redare muzica de pe iPod/iPhone
Frecvenţă de răspuns 20 - 20,000Hz (+/-1dB)
Gamă dinamică 90dB
Raport semnal-zgomot de fond 105dB (1kHz)

Scrieţi o recenzie

Player auto JVC KD-R971BT

Player auto JVC KD-R971BT

JVC KD-R971BT - Receptor CD 1DIN; USB Bluetooth incorporat Aplicatii Android Control bidirectional iPhone/iPod Iluminare variabila 3 zone 32 culori

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: